top of page

Ons verhaal

Wij zijn een dynamisch mediabedrijf met een passie voor het laten groeien van bedrijven in de online wereld. Mijn naam is Björn van Loopik en sinds 2022 ben ik de trotse eigenaar van Jillessen Media. Als jonge mediamaker ben ik al vroeg begonnen met het bewandelen van mijn eigen pad. Op mijn 18e begon ik te werken met geweldige opdrachtgevers, en sindsdien heb ik mijn creatieve reis voortgezet.
 

Mijn fascinatie voor social media werd ontstoken tijdens mijn stage bij Nienke Plas. Daar zag ik hoe belangrijk en succesvol een onderneming kan worden door de kracht van social media en video. Als professional heb ik mijn opleiding afgerond aan zowel het Nimeto als de Hogeschool van Amsterdam, waar ik communicatie en Creative Business heb gestudeerd.
 

Met een flinke dosis creativiteit, humor en energie voorzien wij zowel grote als kleine bedrijven van de meest boeiende en kwalitatieve content. Bij Jillessen Media zijn we actief in Nederland, op Curaçao, Aruba, Bonaire en Sint Maarten. Ons bereik kent geen grenzen!
 

Onze missie is helder: wij willen bedrijven helpen groeien. Of je nu een kleine start-up bent die zijn eerste stappen zet in de online wereld, of een gevestigde onderneming die op zoek is naar nieuwe mogelijkheden, bij ons ben je aan het juiste adres. Wij geloven dat jouw succes ons succes is, en daarom streven we naar het leveren van resultaatgerichte oplossingen die jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen.
 

Met Jillessen Media aan jouw zijde, hoef je je geen zorgen te maken over je online aanwezigheid. Wij nemen de touwtjes in handen, ontwikkelen strategieën die aansluiten bij jouw doelgroep en zorgen ervoor dat jouw boodschap op de juiste manier wordt overgebracht. Samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf groeit en bloeit in de online wereld.
 

Ben je klaar om de volgende stap te zetten en jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen? Neem dan vandaag nog contact met ons op en laten we samen bouwen aan jouw online succesverhaal!

bottom of page